Saturday, January 18, 2014

Snel Afvallen

Bent u ten minste 40 pond meer dan gewicht, kan dan het worden zeer mogelijk en gemakkelijk voor u verloor 20 kilo in 20 dagen, en houden het uit. Als een persoonlijke trainer die ik heb gevonden dat deze combinatie van dieet en lichaamsbeweging elke keer werkt, en het wordt mijn cliënten het gewichtsverlies resultaten die ze nodig hebben. Het gaat om het nemen van enkele harde werk en de motivatie, maar als u het in u hebt, u gaat worden 20 pond slanker in slechts 20 dagen. Het eerste ding dat u gaat willen doen is volledig verbindt zich ertoe, en hoofd naar de supermarkt.
Voor het dieet gedeelte gaat het om een enorme aanpassing voor sommige, maar u wilt stok mee, en doorzetten, zodat u kunt uw gewichtsverlies doel te raken. Het regime gaat als volgt.
• 1500 calorieën verbruikt per dag, elke dag, en het gaat worden uitgesplitst in 6 kleine maaltijden, 3 van hen wordt groter dan andere anderen.
• Alleen wit vlees, kip, Turkije, en ook vis betekenis. Geen rood vlees in dit hele proces.
• Proteïne op alle drie van uw grotere maaltijden, en verse porties fruit of groente op alle maaltijden.
• Vervang alle witte zetmeel met volle granen, en 5-6 porties van hele korrels per dag eten.
• Zet niet elke koolhydraten van zetmeel in de laatste twee maaltijden van de dag.
• Alleen drinkwater gedurende de dag, dragen een fles water om te helpen u daarbij. U wellicht een enkele dienst van cafeïne in de ochtend, bij voorkeur koffie of thee.
• Multivitamine dagelijks, en ook sommige B vitaminen als goed, voor energie.
• Gedeelte uit al uw maaltijden zoals aangegeven op de verpakking, en ervoor te zorgen dat je zes keer per dag eet, zelfs als je niet dat honger. Het gaat om uw stofwisseling verplaatsen.
Nu dat je wat weet te eten, is het moment om te gesp naar beneden en aan de slag gaat. Dit gaat een heleboel cardiovasculaire activiteit betekenen.
• 5-6 dagen per week zult u moeten doen cardio-vasculaire activiteit, ten minste eenmaal per dag gedurende ten minste 30 minuten.
• Voor de eerste 20 dagen van dit programma u naar wilt gebruiken machines zoals de loopband, elliptische trainer, boog trainer en andere cardiovasculaire machine die je kunt vinden. U kunt ook uitgevoerd buiten, rollerblade, springtouw, fiets, of alles wat je wilt doen.
• Om te verhogen uw kansen van het raken van uw doel, wakker in de ochtend en een mini sessie elke dag doen. Dit kan betekenen dat je pop in een training dvd, make-up van uw eigen training, of neem een jog rond het blok. Dit is een geweldige manier om uw stofwisseling branden vroeg in de ochtend.
• Intervaltraining is zeer belangrijk met gewichtsverlies, en nadat u comfortabel bent uit te werken je gaat te willen starten dit opnemen in uw training.
• Na de eerste 10-14 dagen van alleen cardio, kunt u werken in sommige lichte gewichten om te beginnen toning, maar zorg ervoor dat u zijn niet op de cardiovasculaire activiteit bezuinigen.
Het is mogelijk als u zeer overgewicht bent verloor 20 kilo in 20 dagen, maar het gaat om het nemen van een heleboel engagement, en ook een heleboel werk. Het gewicht eraf valt het eenvoudigst als eerste, dus zorg ervoor dat u jezelf na de eerste 20 pond duwen bewaren. Laat je niet iets staan in uw manier van steeds gezond, mager, en fit, en verbindt zich tot dit programma vandaag.

1. Niet overslaan ontbijt.
Niet overslaan ontbijt.
Tuin-van-vegan.tumblr.com
Niet overslaan ontbijt. Het is belangrijk om te beginnen van uw metabolisme. Honger wordt ingesteld in lange voordat het tijd is voor de lunch, zodat degenen die nog niet ontbijt vaak hadden bereiken voor snacks die hoog zijn in vet of suiker.
2. Uw koolhydraten eten eerder op de dag.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
throwoutdoubts.tumblr.com
Het is makkelijker te verteren koolhydraten eerder op de dag. Dus terwijl het is belangrijk om te eten van een uitgebalanceerd dieet, houden van uw carb zware maaltijden bij het ontbijt zal helpen blijven u fit.
3. Ditch de lift voor de trap.
Ditch de lift voor de trap.
aplacetolovedogs.com
Nemen van de trap kunt verkleinen uw taille met bijna 2% in 12 weken.
4. Deze handige gids om u schatten gedeelten te helpen onthouden.
Deze handige gids om u schatten gedeelten te helpen onthouden.
Prevention.com
5. Leer wat u bent echt hunkeren naar.
Leer wat u bent echt hunkeren naar.
buzzfeed.com
Wanneer u denkt u bent hunkeren naar snoep dat, kan u gewoon suiker verlangen. Een stuk fruit eten kan dit snel elimineren. Hoe meer weet u over wat uw lichaam echt wil, hoe groter de kans dat u moet vinden een gezond alternatief en tevreden.
6. Eet je calorieën in plaats van hen te drinken.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
extremeliking.tumblr.com
Verspil geen calorieën door het drinken van hen. Kauwen triggers verzadiging, dus u kan nemen in 15% minder calorieën dan als u eet uw appel in plaats van het drinken van het SAP.
7. Maak een plan om te drinken meer water.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
giphy.com
Je hebt verteld een miljoen keer om water te drinken, maar dat maakt het gemakkelijker te onthouden terwijl u bezig bent. Dus link uw SIP's op iets dat u vaak, bijvoorbeeld doet wanneer u uw e-mail controleren. Dit zal houden u volledige alle dag en zorg ervoor dat je het bedrag dat u moet hebben.
8. En drink een glas voor uw maaltijd.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
Tumblr.com
Vaak wanneer je denkt dat je honger bent je eigenlijk gewoon dorst. Proberen te stoppen jezelf uit te gaan voor het brood door drinkwater in plaats daarvan. Het zal ook helpen u beter je eten verteren.
9. Ditch uw stoel voor een permanent bureau.
Ditch uw stoel voor een permanent bureau.
kendrakinnison.com
Er zijn vele voordelen van het krijgen van een staande receptie, namelijk dat je verliest gewicht.
10. Houden van gezonde snacks met u.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
beaucoup-d-amour.tumblr.com
Falen om te plannen, plannen te mislukken. Zorg ervoor dat u voedsel opties met u om te bezuinigen op automaat avonturen.
11. Overslaan soda en gaan met groene thee.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
Japans-whisper.tumblr.com
Een studie voor de Journal of Nutrition gevonden dat groene thee lichaamsvet vermindert. Het is ook een geweldige manier om cafeïne calorie-gratis.
12. Zet uw voedsel op kleinere platen. Extra punten als de servies blauw is!
Zet uw voedsel op kleinere platen. Extra punten als de servies blauw is!
Etsy.com
Gevoelig voor overeten? Uw eten brengen op kleinere borden zal helpen u alleen het bedrag dat u moet eten. Gebruiken voor iets een beetje extra, blauwe platen. De kleur blauw kan fungeren als een eetlust suppresent. Grijp deze schattige servies hier.
13. Niet alleen zweep uit uw credit card; betalen met contant geld.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
fineleathergifs.tumblr.com
Je bent meer kans om impuls kopen voedsel wanneer u met een creditcard betalen kunt. De tijd om te tellen uw geld maakt je meer bewust van wat u aan het kopen bent.
14. Denk na over wat u in uw salade brengen bent.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
schattig-gifs.tumblr.com
Salades kunnen deceivingly hoog in calorieën. Zorg ervoor dat uw salade is gecompenseerd door Sla de calorierijke opties (zoals gebakken kip of vette salade dressings) en snijd de grootte van uw delen.
15. Probeer te vertragen hoe snel je eet.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
mijn-chillin-lifestyle.tumblr.com
Door het eten van langzaam zijn u in staat om uw maag tijd om te verteren. Dus je bent meer kans om te weten wanneer u een volledige en stoppen met eten.
16. Zenuwachtig, zenuwachtig, zenuwachtig!
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
buzzfeed.com
Degenen die meer dan twee uren op hun voeten doorbrengen kunnen verliezen aan 350 extra calorieën per dag. Dus, opstaan en start verplaatsen.
17. Ga gemakkelijk op jezelf.
17 Manieren om gewicht te verliezen zonder uw planning
neilmobile.tumblr.com
Geobsedeerd over het verliezen van gewicht kan contraproductief worden. Stress doet gekke dingen naar je lichaam en zul je een hardere tijd als u over het benadrukken verliezen van gewicht. Dus blijf kalm en eet schoon.

1 comment:

  1. Om af te vallen zou ik naar aminozuren specialist gaan om te kijken hoeveel je nodig hebt op een dag.. Zou veel schelen!

    ReplyDelete